‘SS Lazio blijft AZ’er Elm nauwgezet volgen’

By
Updated: april 10, 2012

SS Lazio lijkt serieus geïnteresseerd in Rasmus Elm van AZ. De Romeinse club wordt in Italiaanse media opnieuw in verband gebracht met de middenvelder.
Volgens Tuttosport houdt Lazio Elm al een paar maanden nauwlettend in de gaten. In de winterstop was er al sprake van belangstelling, maar toen werd die niet concreet. In de zomer zou Lazio alsnog een poging willen wagen voor het vastleggen van de Zweedse international.

Lazio zou bereid zijn zeven miljoen euro neer te tellen voor Elm. Hoeveel geld Lazio in totaal kan uitgeven op de transfermarkt hangt af van de resultaten dit seizoen. De Biancocelesti bezetten momenteel de derde plaats op de ranglijst. Die plek zou uiteindelijk rechtgeven op deelname aan de voorronde van de Champions League. Of een bod op Elm van plaatsing voor de CL afhangt is niet bekend.

Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Mike

  10 april 2012 at 17:35

  Een mooi club voor hem als ze Champions League mogen spellen alleen de competitie is denk ik niks voor hem Vind het meer een speler voor Engeland of Duitsland.

  7 Miljoen is een mooi prijs voor AZ maar ik vind dat ze 9 Miljoen moeten vragen. Hij is de best speler van AZ van de laatste 10 Jaar Met Dembelle. Jammer dat er nooit echt afscheid is genomen van Dembelle mijn benieuwd waar hij volgend seizoen speelt

 2. maarten

  10 april 2012 at 18:52

  Ja vind 7 miljoen ook een mooi bedrag voor een AZ speler maar ik zou toch iets hoger inzetten, hij heeft nog een doorlopend contract dus laat ze maar flink betalen.

  Was Dembele eerlijk gezegt een beetje uit het oog verloren maar las pas dat hij het goed doet en bij verschillende grote clubs op het lijstje staat, ben benieuwd,

  • Jeroen

   10 april 2012 at 22:59

   7 miljoen voor een aflopend contract is best goed hoor. We moeten niet vergeten dat Elm medio 2013 gratis de deur uit kan lopen.

 3. peejee

  11 april 2012 at 09:58

  Heren,

  Rasmus Elm is de beste middenvelder die AZ na Kristen Nygaard in de gelederen heeft gehad. Het enige wat het management te doen staat is het onvermijdelijke..
  De absolute hoofdprijs en in mijn ogen meer dan 7 miljoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *