Verbeek over opmerking Cruijff: “Daar spreekt veel waardering uit”

By
Updated: april 5, 2012

Tijdens het persmoment voorafgaand aan het duel tegen Valencia ging Verbeek in op de opmerking van Cruijff. Johan Cruijff betitelde AZ afgelopen maandag als ‘club van het jaar.’ “Daar spreekt veel waardering uit”, reageerde Verbeek op de column in De Telegraaf. “Hij had het namelijk niet alleen over het voetbal dat wij spelen, maar ook over de wijze waarop wij succesvol kunnen zijn met onze nieuwe structuur na de periode met de curatoren. Cruijff zei ook terecht dat de voetbalwereld hard kan zijn omdat het zomaar zou kunnen dat je dit seizoen aan het eind zonder prijs zit.”

One Comment

  1. Jeroen

    5 april 2012 at 11:39

    Even iets anders:

    FC Twente heeft de 20-jarige Edwin Gyasi vastgelegd. De aanvaller van De Graafschap komt transfervrij over en tekent voor twee seizoenen met een optie voor nog één seizoen.

    Merkwaardig dat AZ hem zomaar heeft laten gaan en dat Twente hem nu gaat overnemen…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *