Holman: “Ik ben niet snel geïntimideerd”

By
Updated: april 5, 2012

Eerder dit seizoen werden Racing Genk en PSV met respectievelijk 7-0 en 4-2 weggespeeld op Mestalla, de thuisbasis van Valencia. AZ-aanvaller Brett Holman is echter niet bang dat de Alkmaarders worden weggespeeld.

Holman neemt het donderdagavond met AZ in de Europa League op tegen Valencia, waar het een 2-1 voorsprong gaat verdedigen. “Ik heb al in meer stadions gespeeld en ben dus niet snel geïntimideerd. Ik vind het leuk om hier te spelen en de andere jongens zijn ook enthousiast. Veel van hen zijn international waardoor ze al veel ervaring hebben opgedaan. Dit stadion is dus niet iets voor ons om bang van te zijn.” Bron: Soccernews.nl

2 Comments

 1. hAnZ

  5 april 2012 at 11:17

  Prima mentaliteit. We zullen Brett gaan missen. Nog iets meer dan 4 weken kunnen we genieten van zijn gezwerf over het veld.

  Desnoods doe je oordopjes in daar. Het lijkt me typisch zo’n club waar het publiek gaat fluiten als de tegenstander aan de bal is.
  Vanavond weer zo’n heerlijk een-tweetje tussen Holman en Martens? En dan weer beide met hun ‘verkeerde’ been scoren?

 2. Jeroen

  5 april 2012 at 11:25

  Ik ben zeer benieuwd naar het duel van vanavond. Ik denk dat we Valencia op het juiste moment tegen komen, want er is hier en daar wat onzekerheid in de club. Ik ben het overigens eens met Bruins Slot dat de eerste 20 minuten cruciaal zijn. Als we die zonder kleerscheuren overleven zie ik een grote kans dat we de volgende ronde gaan halen. We moeten gewoon rustig blijven en ons spel spelen.

  pffffff ik ben wel zenuwachtig voor vanavond. Ondanks dat dit al een prachtige prestatie is, hoop ik wel dat we de volgende ronde gaan halen.

  Godspeed 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *