Gudmundsson: “We hebben niets te verliezen”

By
Updated: april 4, 2012

Valencia verloor tot afgelopen donderdag nog nooit van een Nederlandse tegenstander in Europa. Deze week krijgt de Spaanse club in eigen huis kans om orde op zaken te stellen tegen AZ.

Na de 2-1 nederlaag in Alkmaar, neemt Valencia het donderdag in de kwartfinales van de Europa League in Mestalla op tegen AZ. Jóhann Berg Gudmundsson ziet kansen voor de Eredivisie-club. “Nu we tegen hen gespeeld hebben weten we honderd procent hoe zij spelen. We zullen zien wat we in de tweede wedstrijd beter kunnen doen”, zegt de IJslander op de website van de UEFA.

“Ik denk niet dat we in Valencia anders zullen spelen, we zullen misschien wat compacter op het veld staan. Hopelijk kunnen we in elk geval één keer scoren om het Valencia iets moeilijker te maken”, zegt Gudmundsson, die zich bewust is van de zware opdracht. “Het zijn stuk voor stuk goede voetballers.”

“Duidelijk is dat Roberto Soldado een hele goede speler is. Hij kreeg in Alkmaar enkele goede kansen, maar scoorde gelukkig voor ons niet. Nu moeten zij aanvallen en ons zien te verslaan. We hebben niets te verliezen. We zijn nog steeds de underdog. We moeten rustig blijven, ons spel spelen en doorstoten.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    4 april 2012 at 17:09

    Als we morgen een goed resultaat willen bereiken dan moeten we scherper voor het doel worden. We krijgen met ons aanvallende spel genoeg kansen, maar morgen moet je er echt minimaal 1 of zelfs 2 maken.

  2. De echte supporter

    4 april 2012 at 18:56

    Jeroen. Helemaal meeeens je kan goed voetballen, maar als het balletje niet in het juiste net ligt, worden we uitgeschakeld

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *