Beerens en Reijnen mee naar Spanje

By
Updated: april 3, 2012

De selectie van AZ vertrekt woensdag inclusief Roy Beerens naar Valencia. De aanvaller herstelt goed van een ribblessure, mogelijk maakt hij in Mestalla zijn rentree.

De Telegraaf schrijft dinsdag dat AZ-trainer Gertjan Verbeek pas woensdag beslist of Beerens aan de aftrap van het Europa League-duel in Spanje kan staan. De rechteraanvaller van de Alkmaarders ontbrak de laatste weken wegens een ribblessure, hij miste onder meer de eerste wedstrijd tegen Valencia.

Mogelijk reist ook Etiënne Reijnen met de selectie mee. De verdediger raakte afgelopen week in een wedstrijd van Jong AZ geblesseerd aan zijn enkel, zijn blessure lijkt minder ernstig dan verwacht. In Valencia verdedigt AZ donderdag een 1-2 voorsprong. De winnaar van het tweekamp plaatst zich voor de halve finales van de Europa League. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. hAnZ

  3 april 2012 at 18:01

  Prima spelers.
  Gisteravond nog de jonge goden gezien. Speelden goed, zeker in de tweede helft. Vond alleen Falkenburg en Boymans niet bepaald sterk overkomen.
  Voor de uitzwaaiers morgen;
  De HV 7433 vertrekt om 10:25 van AMS en de incheckbalie is 4 vanaf 08:00. Het toestel vertrekt zeer waarschijnlijk vanaf de zg. Barbieterminal op SPL oost.
  Voor degenen die meegaan: zet ‘m op, laat je horen daar. Steun je club.

 2. gerard

  3 april 2012 at 18:30

  Rustig aan met Beerens zou ik zeggen. Een invalbeurtje wellicht als de nood erom vraagt want tegen twente en het matig verdedigend PSV kan hij de boel kapot spelen waardoor zijn teamgenoten erweer van kunnen profiteren.

 3. De echte supporter

  3 april 2012 at 19:16

  Meeeens beerens alleen inzetten als het echt moet, als we een kans maken met hem om een ronde verder te komen, dan moet hij ingezet worden, anders op de bank van de wedstrijd laten genieten.

 4. Jeroen

  4 april 2012 at 10:42

  Lees net dat Beerens wel mee is, maar Reijnen nog niet. Die is nog niet voldoende hersteld van een blessure.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *