Verbeek vindt kritiek op Altidore onterecht

By
Updated: maart 31, 2012

De laatste weken krijgt spits Jozy Altidore van AZ de nodige kritiek. Echter is trainer Gertjan Verbeek het niet eens met de kritische noten over zijn pupil. Ondanks dat Verbeek het er niet mee eens is, begrijpt hij het wel.

Ook na het duel met Valencia kreeg Altidore, die in de tweede helft werd gewisseld, wat kritische woorden over zich heen. Brett Holman kreeg daarentegen juist lovende woorden. “Om alleen Brett Holman te noemen, daar doe je anderen tekort mee. De kritiek op Jozy Altidore vind ik begrijpelijk, maar hij levert ontzettend veel strijd. De kritiek op Jozy is onterecht. Vergeet niet dat hij elke wedstrijd tegen twee man speelt”, aldus Verbeek vrijdag.

“Bij Valencia liepen van die slagers in zijn nek te hijgen. Ja, hij mist kansen. Toch staat hij daar wel. Het is een kwestie van tijd voordat hij ze wel afmaakt. Bron: Soccernews.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  31 maart 2012 at 10:27

  Het komt wel goed met Altidore. Natuurlijk heeft hij een hoop kansen verkloot, maar geef hem even de tijd.

 2. hAnZ

  31 maart 2012 at 18:02

  Het is bijna elke wedstrijd met hem raak; Het ene moment erger je kapot aan zijn trage reactie en het andere moment geeft ie een prachtige voorzet.
  En GJV heeft wel een punt als hij zegt dat er meestal een man of twee tegenover zich vind.

 3. KeesK

  31 maart 2012 at 20:33

  Hij zal hopelijk niet de laatste spits zijn die het vertrouwen van Gertjan Verbeek beloont met een plotselinge stijging van de productie van doelpunten. Maar liever snel want dat zal AZ in de laatste zware loodjes nodig kunnen gebruiken. Cursus Aikido of iets dergelijks zou misschien geen kwaad kunnen voor Jozy Altidore zodat hij verdedigers die hem vasthouden of anders onrechtmatig fysiek tegenwerken handiger kan pareren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *