Klavan wil vertrekken als hij niet meer speelminuten krijgt

By
Updated: maart 30, 2012

AZ speelde tot dusver 47 officiële wedstrijden, zeventien maal mocht Ragnar Klavan in de basis beginnen. De verdediger uit Estland is het zat om een beperkte rol te spelen en wil volgend jaar meer spelen. Klavan is bereid om te vertrekken, mocht zijn kans op speeltijd niet groter worden.

“Ik houd dit niet nog een seizoen vol. Ik wil meer spelen. In de zomer moeten we maar eens kijken of dat hier kan of ergens anders”, opent Klavan tegenover de Telegraaf. Over de wedstrijd tegen Valencia, die hij volledig speelde, zegt hij: “Het was moeilijk om weer op links te spelen. Centraal ligt me veel beter. Tegen Valencia kon ik me gelukkig herstellen van de matige prestatie tegen RKC.”

Een club in Engeland of Duitsland ziet de verdediger wel zitten. Samen met aanvoerder Niklas Moisander praat hij regelmatig over een avontuur in een topcompetitie. “We zijn altijd kamergenoten en praten veel over de positie. Hij past zeker in Spanje of Italië. Ik kan zelf beter naar Engeland of Duitsland. Hij is wat technischer”, besluit hij.
Lees verder: http://www.soccernews.nl/

6 Comments

 1. JeroenH

  31 maart 2012 at 09:16

  Ik geef hem groot gelijk!
  Maar wie weet is moisander straks vertrokken en staat Klavan in de basis.

 2. rucarni

  31 maart 2012 at 09:23

  De twee hebben een hoge pet van hunzelf op,, dat ze denken naar een top competitie te gaan zal waarschijnlijk ook alleen te maken hebben dat ze elkaar gek lullen want volgens mij zijn hun de enige twee die dan zo denken.
  klavan is een drama de laatste tijd ,,tegen valencia speelde hij redelijk de rest was klote ,,, en moisander tja dat gelul kennen we ondertussen wel… laat de heren eerst zich zelf een bewijzen,want voor mij zijn het spelers die zeker weg mogen hoor maar dan naar de graafschap of exselsior ,,,,EN HEREN ZOLANG JULLIE NOG ZOVEEL FOUTEN MAKEN ZAL ER GEEN TOP CLUB ZIJN DIE JULLIE WIL HEBBEN.
  BEWIJS EERST MAAR DAT JULLIE HET EEN VOL EN DRUK SEIZOEN VOL KUNNEN HOUDEN ,, EN DAN KAN JE VERDER KIJKEN.

 3. Nico

  31 maart 2012 at 09:50

  okay! graag! Fijn!

 4. Jeroen

  31 maart 2012 at 10:23

  Klavan is de laatste weken meerdere keren door de mand gevallen. Laat eerst maar eens zien dat hij constant een hoog niveau aan kan. Moet namelijk eerlijk zeggen dat je als wisselspeler wel iets scherper voor de dag mag komen.

 5. urdal

  31 maart 2012 at 20:42

  Als klavan zo goed was, was hij geen wisselspeler bij ons. Dus een buitenlandse club….mmmmm, in luxemburg ofzo.

 6. gerard

  31 maart 2012 at 22:30

  Klavan heeft de pech dat Poulsen tot een van de beste opkomende backs behoort en voordurend op de helft van de tegenstander voor onrust zorgt. Bij een club als PSV stond hij in de basis maar dat heb je nu eenmaal als je in een topteam als AZ speelt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *