‘AZ staat in de picture’

By
Updated: december 8, 2008
'AZ staat in de picture'

De koploper van de Eredivisie wordt nauwlettend in de gaten gehouden door diverse clubs. Schaars is zich bewust van dit feit en hoopt dan ook dat AZ de selectie bij elkaar weet te houden.

“Als je bovenaan staat en de spitsen scoren elke week, weet je dat je in de ‘picture’ bent. AZ speelt geen UEFA Cup, dus onze spelers zijn daardoor nog interessanter voor andere clubs. We mogen overal nog Europees spelen,” aldus Schaars.

“We willen graag dat het elftal bij elkaar blijft, maar we moeten de realiteit niet uit het oog verliezen. Als er een grote club komt met een dik salaris, kun je als elftal niet zeggen dat er een afspraak bestaat om hier te blijven.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *