Spaanse kranten: ‘Briljante Esteban’

By
Updated: maart 30, 2012

El Mundo Deportivo lichtte de prestatie van AZ-doelman Esteban eruit. ‘Valencia speelde behoorlijk tegen AZ, maar stuitte telkens weer op de briljante Esteban. Hij veroordeelde coach Unai Emery tot de nederlaag en voerde de druk op zijn positie op. Na twee verliezen op rij is zijn positie in gevaar. Als door een wonder voorkwam Esteban voor rust tot tweemaal toe dat Soldado de score opende.’

6 Comments

 1. Geert

  30 maart 2012 at 11:15

  Valencia mag hem kopen… Voor 20 miljoen!!! 😉

 2. Maarten

  30 maart 2012 at 16:30

  Hij keept al het hele seizoen top, op een paar mindere wedstrijden na. Met Tyton de twee beste keepers van de Eredivisie. Jammer dat de snor, die er totaal geen kijk op heeft, na 1 foutje gelijk weken aan het janken is over deze topper. Nog een jaar bij AZ en dan voor een mooi bedrag naar een (sub)topclub in Europa en dan Hobie op doel!

 3. Jeroen

  31 maart 2012 at 10:25

  Romero, Romero, Romero?? Wie is dat? Wij hebben Esteban 🙂

  Hij heeft de plek van Romero echt perfect overgenomen en is uitgegroeid tot een heel betrouwbare doelman. Echt een topper!! En daarnaast welke keeper kan zeggen dat hij een Ajax hooligan heeft neergeslagen 😉

 4. gerard

  31 maart 2012 at 14:10

  Volgens Johan Derksen kan Esteban er helemaal niets van, deze minkukkel die denkt de wijsheid in pacht te hebben en het niet laat om nederlands succesvolste clubtrainer en ex az-trainer van Gaal regelmatig de grond in te trappen heeft er maar weinig kijk op moet ik zeggen!

  • Jeroen

   31 maart 2012 at 14:35

   Dat mensen nog naar hem kijken op tv…. subjectieve eikel die denkt dat zijn mening objectief is. Kansloos en zonde van je tijd. Hij heeft misschien wel wat inside informatie over transfers, maar zijn mening over prestaties van spelers en coaches is ronduit slecht onderbouwd

 5. hAnZ

  31 maart 2012 at 17:57

  Volgens de statistieken is hij nog steed de minst gepasseerde keeper, dus die spaanse krant mag terrecht lyrisch over hem zijn.
  En die poppesnor….??? Kom op zeg, een AZ fan die nog naar dat flutprogramma kijkt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *