Verbeek ontzettend trots op zijn spelers

By
Updated: maart 30, 2012
Gertjan Verbeek was donderdagavond een blije trainer. Zijn ploeg AZ won met 2-1 in Alkmaar van Valencia in het kader van de Europa League. “Ik denk dat wij vandaag top waren en dat moest ook, want we moesten een goede uitgangspositie creëren.”

“Het is wel jammer dat zij één uitdoelpunt maakten. Nu moeten wij proberen daar één doelpunt te maken.” Als AZ dat lukt, moet Valencia minstens drie doelpunten maken om door te gaan.

“Ik vind dat we veel te ‘open’ speelden. Na een kwartier kregen we meer grip op de wedstrijd en scoorden we. Ik vind dat wij een heel matige periode doormaakten in de beginfase van de tweede helft. Daarna hebben we het niveau van voor de rust teruggepakt”, aldus Verbeek tegen RTL.

“We zijn heel tevreden, het is hartstikke mooi om hier zo’n resultaat neer te zetten, maar het gaat om plaatsing van de halve finale. Daar zijn we nog lang niet. Wij zullen absoluut met hetzelfde niveau voor de dag moeten komen in de uitwedstrijd.” Zondag gaan de Alkmaarders op bezoek bij Vitesse. “We gaan met een goed gevoel naar zondag”, besluit Verbeek.

Bron: http://www.soccernews.nl

One Comment

  1. Geert

    30 maart 2012 at 11:17

    Anders wij wel! Jezus wat een wedstrijd zeg!!! Echt geweldig. Holman was echt top deze wedstrijd met die sprint naar voren nog in de laatste minuut. Vermoeidheid? Echt niet! 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *