Swerts: "Pas na de 2-0 had ik een rustig gevoel"

By
Updated: december 7, 2008
Swerts:

AZ hield voor de zesde keer op rijd de nul in een thuiduel. Daarmee hebben ze een clubrecord gevestigd. “Verdedigers krijgen al snel erkenning als zo’n record wordt gevestigd, maar verdedigen doe je met het hele team”, aldus Swerts.

“In de rust zei de trainer ook tegen ons dat de passing naar een hoger niveau moest. De tweede helft werd het iets beter, maar over het spel kunnen we niet tevreden zijn. Ach, dit soort wedstrijden zittern er ook tussen. Pas na de 2-0 had ik een rustig gevoel.”

Feyenoord

Zaterdag moet AZ naar de Kuip om af te rekenen met Feyenoord, de oude club van Swerts. “En dat blijft speciaal. Als viertienjarig jochie kwam ik binnen bij Feyenoord. Onder Bert van Marwijk ben ik zelfs nog een periode basisspeler geweest. Ik heb in die lange periode bij de club veel vrienden en kennissen opgedaan. Volgens mij ken ik meer mensen in Rotterdam dan in Belgie, haha. Maar sentiment telt niet: ik wil met AZ winnen in De Kuip. En dn hopelijk weer zonder tegengoal.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *