‘Armenteros moet Holman vervangen bij AZ’

By
Updated: maart 26, 2012

AZ ziet in Samuel Armenteros de opvolger van Brett Holman. De aanvaller is bezig aan zijn derde seizoen bij Heracles en wil graag een stap hogerop maken. Dat meldt Voetbal International.

Holman verruilt AZ komende zomer voor het Engelse Aston Villa.

Armenteros (21) kwam al op 16-jarige leeftijd naar Nederland toen SC Heerenveen hem contracteerde. De Cubaanse Zweed speelde nooit in het eerste elftal van de Friezen

14 Comments

 1. Mike

  26 maart 2012 at 21:38

  De Nieuwe Dembelle maar ik weet niet of hij goed kan staan op Link voor positie het is meer een spits en die hebben we niet echt nodig we hebben er al 4. Maar Gudmundsson is de nummer 1 voor als vervanger van Holman voor mijn. dus zie liever Wildschut komen of Verbeek als stand-in voor Gudmundsson. Al vind ik Armenteros een leuk speler we hebben hem niet echt nodig misschien als Benschop of Boymans weg gaat maar dat lijkt mijn sterk

 2. KeesK

  26 maart 2012 at 21:48

  Graag iemand die meer weet wat scoren is. Spelers goed voor een paar doelpunten per seizoen genoeg bij AZ. Holman en Beerens zijn in de competitie goed voor een totaal van zes doelpunten in de competitiewedstrijden tot nu toe. Dat zijn toch geen statistieken om over naar huis te schrijven als vleugelaanvallers? Samuel Armenteros heeft er tot nu toe drie achter zijn naam staan, net zo veel als Johann Gudmundsson in zijn paar wedstrijden.

 3. Geert

  26 maart 2012 at 22:39

  Ik denk dat dit samen met Quansah en Sno van RKC wel een goede speler is voor AZ. Past ook goed in de filosofie van niet-scorende-spitsen….

  • KeesK

   27 maart 2012 at 11:37

   Als AZ met die filosofie van niet-scorende-spitsen wèl kampioen wordt dan is ons ongelijk bewezen en zet AZ misschien wel een trend!
   En zijn wij gewoon zeurkousen die denken dat je zo nodig scorende spitsen nodig hebt. Alsof spitsen niks anders moeten doen dan een bal in het net van de tegenstander leggen! Wat is er mooier dan de ergernis van gemiste kansen aan de lopende band? Is dat niet de reden dat we zo graag naar de voorhoede van AZ kijken? Laat die Armenteros maar komen en de keiharde concurrentie met de topper Roy Beerens aangaan als dé niet-scorende-spits van het komende seizoen 2012-2013. Beerens haalde zelfs het Nederlands elftal ermee.
   Dus gauw die Johann Gudmundsson weer op de bank zetten als onze Roy weer fit is want die IJslander heeft zijn quota inmiddels alweer gehaald.

 4. Mozes

  26 maart 2012 at 23:17

  .Wij weten allemaal wat de filosofie van AZ is. Jonge spelers die je beter kan maken en door kan verkopen. Armenteros is een veelbelovende speler. Iemand die zowel op de flanken als in de spits kan spelen.

  Prima vervanger voor Holman. Eindelijk toch een naam waar ik op hoopte samen met Roorda. Goeie vervangers voor Elm en Holman. Ik blijf gecharmeerd van Gudmundsson en hoop dat hij de echte linksbuiten wordt maar Armenteros zou niet misstaan. Ook niet in het centrum.

  Met Armenteros heb je voetbal dan met Benschop, Boymans en Altidore bij elkaar.

 5. Fortuna

  26 maart 2012 at 23:24

  Prima speler Armenteros nu ook nog everton en overtoom halen heb je minimaal 45 doelpunten.

 6. hAnZ

  27 maart 2012 at 06:46

  Samuel stond vorige week prima te spelen. eigenlijk stond heel Heracles wel lekker te ballen.
  Ik denk dat hij best binnen het team zal passen.
  Willie Overtoom terughalen zou ook best leuk zijn. ‘Tis alleen de vraag of hij dat zelf wil. AZ heeft hem ooit eens verhuurd aan Telstar (?).

  • rucarni

   27 maart 2012 at 17:27

   heb overtoon op me twitter en hem deze vraag gesteld ,,zijn antwoord was als de clubs er uit komen waarom niet…..

 7. gerard

  27 maart 2012 at 10:16

  De berichten op VI zijn niet altijd zo betrouwbaar;
  Schone zou de gewenste versterking van Schalke zijn echter bleek dit een verzinsel waardoor nu deze speler weer aan Twente wordt gelinkt.
  Verbeek van helmond Sport zou de opvolger van Holman zijn luide het bericht van Derksen een week geleden maar nu dus weer Armenteros.
  Ik neem die berichtjes altijd met een korreltje zout van mij mag overigens Wildschut van VVV wel komen, die jongen is snel, heeft een dribbel en kan scoren.

 8. max

  27 maart 2012 at 15:46

  zowieso doen en anders zet je m in de spits hij is veel bewegelijker dan altidore benschop boymans dus is veel beter

 9. rucarni

  27 maart 2012 at 17:26

  ja vindt het een goede speler maar zo zijn er nog veel meer en geruchten gaan nu pas op gang komen ….. waarvan 90% onzin is,,

 10. Peejee

  27 maart 2012 at 20:31

  Hey boys, ff een rare…Gerald Sibon komt vrij. Why not!! 37 jaar and a live and kcking.

  • Jeroen

   27 maart 2012 at 20:39

   hahahaha past niet echt in de filosofie van AZ 😉 jonge gasten scouten en met winst verkopen 😛

 11. Geert

  28 maart 2012 at 12:01

  Gerald Sibon als spitsentrainer misschien? 😛

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *