Poulsen en Dost kunnen net zoals Holman naar Aston Villa

By
Updated: maart 26, 2012

De Eredivisie gaat komende zomer merken dat Arthur Numan sinds dit jaar scout is van Aston Villa. De ex-international plukt Brett Holman na het seizoen al weg bij AZ. Diens ploeggenoot Simon Poulsen en Heerenveen-spits Bas Dost moeten volgen.

Net als Holman kan de Deense linksback de overstap transfervrij maken. Dost ligt nog wel contractueel vast in het Abe Lenstra Stadion. De topscorer van de Eredivisie verklaarde tegenover De Telegraaf van de Engelse belangstelling te weten. Bron: Elfvoetbal.nl

5 Comments

 1. gerard

  26 maart 2012 at 11:38

  Ik hou niet zo van die Nederlanders die in het buitenland hun boterham verdienen om onze competitie leeg te roven door als een aasgier boven clubs met succes te gaan hangen zoals een Numan. Lekker makelijk baantje heeft die.

 2. hAnZ

  26 maart 2012 at 12:13

  tja, geef ze eens ongelijk Gerard.
  Voor de Nederlandse clubs is het zuur om goede spelers te zien vertrekken naar beter betalende clubs. Waarschijnlijk hadden wij hetzelfde gedaan als wij in hun (voetbal)schoenen hadden gestaan. als er iemand aan mijn voordeur rammelt met een beste zak met duiten is de keuze erg gemakkelijk.
  Poulsen had al een tijdje aangegeven weg te gaan bij AZ en dan vind ik het prettiger dat een speler naar het buitenland vertrekt dan naar een Nederlandse club.
  De trainer van the Gunners mc. Leish mag wel gelijk een cursus Nederlands gaan doen met zoveel Nederlands sprekende spelers straks.

  http://www1.skysports.com/football/news/11677/7625721/Dost-confirms-Villa-interest

 3. Geert

  26 maart 2012 at 17:51

  The Gunners is de bijnaam voor Arsenal… Verder ben ik het wel met Gerard eens. Poulsen gaat sowieso wel weg, dus dan mag hij best naar Aston Villa. Maar bij Dost denk ik ook altijd een beetje in het belang van het Nederlandse voetbal en in het belang van Oranje. Ik weet niet of Dost daar op zijn plek zal zijn.

 4. Jeroen

  26 maart 2012 at 21:21

  Dost had gewoon bij AZ kunnen spelen :S Hij wilde graag mee met Verbeek, maar wij hadden Jonathas :S….

 5. KeesK

  26 maart 2012 at 21:33

  Een beetje flauw als Simon Poulsen ook naar Aston Villa gaat. Dus ik hoop dat hij het gaat gebruiken om ergens anders te gaan spelen met deze club als tweede keus in het achterhoofd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *