Van Gaal: "Tegen het grote geld kunnen we niet op"

By
Updated: december 6, 2008
Van Gaal:

Het uitstekende presteren van AZ lokt tweewekelijks vele scouts naar het DSB Stadion. De jonge selectie van Louis van Gaal is voor veel Europese clubs meer dan interessant.

Van Gaal werd vrijdagmiddag tijdens het persuurtje gevraagd naar het beleid van AZ wanneer er serieuze belangstelling is voor één van zijn spelers in de winterstop. “Ik hoef in ieder geval nergens voor te gaan liggen om een transfer tegen te houden. De mensen bij AZ die daar over beslissen, denken er namelijk allemaal hetzelfde over”, zegt de oefenmeester op de clubsite.

“Op voorhand moet iedereen behouden blijven, maar tegen het grote geld kunnen we niet op. Als een speler drie tot vier keer zoveel salaris krijgt voorgeschoteld, kan AZ hem niet tegenhouden. Dat kan Ajax ook niet, laat staan AZ.”

Onlangs namen tientallen scouts de moeite om af te reizen naar Alkmaar. Namen van spelers die in de wandelgangen genoemd worden in verband met een mogelijk vertrek bij AZ zijn onder meer topscorer Mounir El Hamdaoui en verdediger Héctor Moreno.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *