Beerens mogelijk niet inzetbaar in halvefinale tegen Heracles

By
Updated: maart 22, 2012

Verbeek moet het vanavond mogelijk zonder Roy Beerens doen. De aanvaller van AZ is niet helemaal fris vanwege een ribblessure.

“De kans is klein dat hij speelt”, zei Gertjan Verbeek woensdag. De coach, die door een schorsing de leiding op de bank moet overlaten aan assistent Martin Haar, verwacht veel van zijn elftal. “Het is een unieke mogelijkheid om een finale te halen. Daar zijn ze wel van doordrongen.”

Gezien de huidige vorm van Beerens is het misschien wel een keer goed dat iemand anders zijn positie gaat overnemen. Of denken jullie daar anders over?

3 Comments

 1. Jeroen

  22 maart 2012 at 09:02

  Ik vind dit niet zo heel erg hoor… de laatste tijd is hij niet in vorm en verkloot hij meer dan dat hij het goed doet. Wie zal vanavond zijn plek overnemen? Zelf denk ik Benschop.

 2. Geert

  22 maart 2012 at 09:37

  Gudmundsson zal denk ik zijn plek innemen, omdat hij ook een ‘echte’ buitenspeler is. Ik vind het ook niet erg dat hij niet kan spelen. Hij heeft in geen tijden meer een goede voorzet gegeven.

 3. KeesK

  22 maart 2012 at 10:15

  Bij elke andere club had hij allang buiten de basis gestaan met zijn belabberde rendement.
  Ik hoop op Fernando Lewis, degene die AZ aardig heeft geholpen in de Europa League te houden in de wedstrijd tegen Austria Wien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *