‘AZ is een ploeg die wedstrijden overtuigend wint’

By
Updated: december 5, 2008
'AZ is een ploeg die wedstrijden overtuigend wint'

Morgenavond staat AZ tegenover Heracles Almelo voor de 14de speelronde in de Eredivisie.

Trainer Gert Heerkes blikt alvast vooruit en weet dat zijn team een zware opgave te wachten staat. “AZ is de ploeg in vorm, een goede ploeg die wedstrijden overtuigend wint. Ze hebben daar een aantal grote talenten die in bloedvorm zijn. Wij kunnen alleen succes hebben als we een hecht team zijn en als alle elf spelers alles geven. AZ moet niet te snel op voorsprong komen en als ze even niet geconcentreerd zijn moeten wij proberen te voetballen.”

Heracles Almelo zal wel gehavend aan de wedstrijd gaan beginnen, want het team kan al over 5 spelers niet beschikken. Steur, Fledderus, Bridji, Quansah en Schulmeister zijn allen geblesseerd.

Volgens de oefenmeester van Heracles moeten ze oppassen voor balverlies in de opbouw. “Want in de omschakeling is AZ zeer gevaarlijk. Ik zag net op de website van AZ dat de wedstrijd uitverkocht is, dat levert een mooie ambiance op.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *