‘Newcastle United heeft interesse in Maher’

By
Updated: maart 20, 2012

De ster van AZ-middenvelder Adam Maher blijft rijzen. De jeugdinternational staat in de belangstelling van de Engelse subtopper Newcastle United.

Newcastle stuurde de afgelopen weken diverse malen scouts naar Alkmaar om de jonge Maher aan het werk te zien, meldt The Independent. De achttienjarige middenvelder is bezig aan een sterk seizoen en is basisspeler in de ploeg van trainer Gertjan Verbeek.

Bij Newcastle houdt men rekening met een vertrek van de twee huidige centrale middenvelders, Cheik Tioté en Yoan Cabaye. Beide spelers draaien een uitstekend seizoen en staan in de belangstelling van topclubs. Chelsea zou een bod van 24 miljoen euro voorbereiden op Tioté.

Maher werd eerder dit seizoen al gelinkt aan diverse Europese topclubs. Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. KeesK

  20 maart 2012 at 11:28

  Als ze voor hun vertrekkende middenvelder 24 miljoen ontvangen dan kunnen zie die 20 die AZ voor Maher vraagt makkelijk betalen.
  Maar laat het voor alle clubs duidelijk zijn, er is maar één club die echt serieus kan aankloppen voor deze topper en dat is Barcelona. Wat heeft Adam Maher nou in dat druilerige New Castle te zoeken?

 2. Derek

  20 maart 2012 at 14:33

  Hmmmdaag newcastle. die gaat niet weg en zeker niet voor zo’n club.

 3. Peejee

  20 maart 2012 at 20:49

  Oke, als we alle roddels moeten geloven is volgend jaar, naast Elm mogelijk Martens, Poulsen en Holman op zeker ook Maher weg. Oh ja en niet te vergeten Moisander die elk jaar roept dat hij weg wil of gaat. Nu ik toch zo lekker bezig ben, ook Klavan heeft reeds al aangegeven weg te willen. Ben ik nog iemand vergeten?

 4. Geert

  21 maart 2012 at 15:46

  Peejee, wat negatief… Elk jaar komen dit soort geruchten weer boven. Maher gaat echt niet naar Newcastle hoor. Die wacht op Barcelona of Arsenal.

  • Jeroen

   21 maart 2012 at 16:19

   Ik denk ook dat Peejee dat bedoelt 😛

   • KeesK

    21 maart 2012 at 16:52

    Ik betwijfel ‘ t want hij is Viergever en Altidore nog vergeten. Het wordt net als bij FC Utrecht, alle goede spelers verkocht maar wel een dikke bankrekening.
    (Ik hoop ’t niet!)

    • Jeroen

     21 maart 2012 at 17:03

     Zo dik is de bankrekening van Utrecht toch niet? Dacht dat ze zelfs moeite hadden om hun hoofd boven water te houden. Of verzin ik dit nu? :S

     • KeesK

      21 maart 2012 at 19:57

      De verkoop van spelers aan o.a. PSV heeft ze geen windeieren gelegd ware het niet dat door financieel wanbeleid daar blijkbaar weinig van over kon blijven want ja het staat er niet rooskleurig voor bij die club.

  • Peejee

   21 maart 2012 at 23:47

   Okè Geert, dan houden we die er in.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *