Verbeek: “Je houdt je fans voor de gek”

By
Updated: maart 18, 2012
AZ neemt het in de kwartfinales van de Europa League op tegen Valencia. In tegenstelling tot bij FC Twente is er bij de koploper niemand te vinden die op slechts één of twee paarden wil wedden.

„Dan maak je jezelf kwetsbaar, dat zag je aan FC Twente”, aldus AZ-trainer Gertjan Verbeek. „Je ziet tweespalt ontstaan. Ola John wilde de Europa League winnen, de trainer dacht er, kennelijk gesteund door de clubleiding, anders over. Je houdt ook je supporters voor de gek.”

Verbeek was erg uitgesproken over de filosofie in Alkmaar. „Als je aan een competitie deelneemt, moet je die serieus nemen. Je krijgt fricties als je niet op één lijn zit binnen je club. Dat was hier ook gebeurd als ik de afgelopen tijd spelers was gaan sparen.” Bron: Telegraaf.nl

2 Comments

 1. KeesK

  18 maart 2012 at 14:50

  Dat is tenminste duidelijk!

  Helaas is die er niet maar er zou misschien gewoon een ereprijs moeten komen vanuit de KNVB voor de beste seizoensprestatie over de drie competities bezien. Een soort van puntenklassement dat recht geeft op een UEFA ticket, want het is namelijk voor het Nederlands voetbal gunstig als elftallen vol voor alle competities gaan. De ploeg die dit wint heeft de zekerheid van Europees voetbal èn een erkenning voor een goed seizoen ook al wordt er wel of geen traditionele prijs. gewonnen.

 2. hAnZ

  23 maart 2012 at 07:30

  Leuk hoor zo’n vertaalprogramma op de PC.
  Wat zoekt die Celina nou precies naar voren…??? hahahaha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *