AZ neemt het in de kwartfinale op tegen Valencia

By
Updated: maart 16, 2012

AZ moet het in de kwartfinale van de Europa League opnemen tegen Valencia. Mocht AZ deze ronde ook overleven dan moeten ze het in de halvefinale opnemen tegen Atletico Madrid of Hannover’96.

Later meer…

8 Comments

 1. Jeroen

  16 maart 2012 at 13:17

  Oef zware loting… Zal wel een heel mooi duel worden. Hoe schatten jullie de kansen in?

 2. gerard

  16 maart 2012 at 13:19

  Behoorlijke zware tegenstander maar waar we beslist niet kansloos tegen zijn en kunnen tevens aan PSV laten zien hoe je een degelijke organisatie neer zet tegen dit soort teams.

 3. Derek

  16 maart 2012 at 13:26

  Lastig maar niet onmogelijk! FORZA AZ!

 4. KeesK

  16 maart 2012 at 13:39

  Alle acht de teams zijn sterk en niet voor niets zo ver gekomen. Valencia is net zo min blij met AZ als andersom. Nu komt het er echt op aan.
  Thuis verslaan maar wel met 3-0. Uit een goal pakken en AZ is door. Anders vergeet ’t maar.

 5. gerard

  16 maart 2012 at 13:51

  Liggen wel degelijk kansen tegen deze tegenstander want zo geweldig was het allemaal niet tegen het zwakke en povere PSV..speelde in hun thuisduel na een goede eerste helft een matige tweede helft waardoor het er nog twee om de oren kreeg van de toch weinig creatieve Eindhovenaren en ook in het uitduel speelde valencia niet echt solide en hadden de PSVers nog enkele aardige kansjes gekregen. Kortom dit goed combinerend AZ, wat ik toch wel wat hoger acht als PSV, heeft wel degelijk kansen tegen Valencia afgaande op hun duels met de Eindhovenaren.

 6. Geert

  16 maart 2012 at 13:57

  Thuis moet je de 0 houden en zelf zeker 2 keer scoren. Als je dan uit ook scoort, dan gaat het lukken. Wel erg lastig, maar ook wel een erg mooie wedstrijd!!

 7. gerard

  16 maart 2012 at 14:02

  Nogmaals deze ploeg moeten we niet sterker maken dan het is ook in de Spaanse competitie tegen laagvlieger Real Mallorca werd laatst gelijkgespeeld en tegen Granada zelfs verloren. Waar AZ momenteel weer echt de vorm heeft te pakken kan juist Valencia niet imponeren. Thuis de nul houden en een kleine overwinning schept al zeker kansen!

 8. De echte supporter

  16 maart 2012 at 17:14

  Ik hoop op twee mooi wedstrijden en als we ook nog door de ronde heen komen, ja dan is het echt een geweldige prestatie. Ik vind nu al dat ze heel erg goed presteren. Voor de prestatie van gisteren komen woorden te kort

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *