Van der Velden overleefd dankzij collega De Zeeuw

By
Updated: december 2, 2008
Van der Velden overleefd dankzij collega De Zeeuw

Dat de stap van de Jupiler League-club FC Dordrecht naar AZ groot is mag wel duidelijk zijn, maar met hulp van Demy de Zeeuw weet de middenvelder zich goed te redden.

“Ik praat veel met De Zeeuw, met wie ik op rechts speel. Die gesprekken gaan niet alleen over voetbal, maar ook over de overgang van de Jupiler League naar de Eredivisie. Demy heeft dezelfde stap gemaakt. Ineens van Go Ahead Eagles naar de basis van AZ. Hij weet hoe het is en wat er op me afkomt.”

“Ik ben bij FC Dordrecht gegroeid. De overstap naar AZ was groot, maar ik pas me altijd snel aan. Wat het makkelijk maakt, is dat ik hier met topspelers voetbal. Het zijn allemaal slimme jongens die elkaar in het veld precies begrijpen. Af en toe kan ik niet nog niet geloven. Dan zie ik beelden van onze wedstrijden en denk ik: Wow! Speel ik in dit elftal?”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *