Viergever niet bang voor Di Natale

By
Updated: maart 14, 2012

Antonio Di Natale begint donderdagavond in het Europa League-duel met AZ vrijwel zeker in de basis bij Udinese. Nick Viergever kijkt zonder zorgen uit naar de duels met de Italiaanse spits.

Di Natale hoort al jaren bij de beste spitsen van Italië en scoort aan de lopende band in de Serie A. Toch maakt Viergever zich geen zorgen om de waarschijnlijke basisplaats voor de international, die vorige week in Alkmaar (2-0) nog rust kreeg.

“Ik weet net zoveel van Di Natale als van de andere spitsen waar we tegen spelen. Als we elkaar achterin goed coachen, kunnen we elke spits de baas zijn”, vertelde Viergever woensdag tegenover de verzamelde media op de persconferentie in Udine.

“Of hij te vergelijken is met een andere spits waar ik tegen gespeeld heb? Daar ben ik niet zo mee bezig. Ik heb in Alkmaar een kwartier tegen hem gespeeld en zag dat hij een belangrijke pion voor ze is.” Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    15 maart 2012 at 06:27

    Viergever dat is de juiste nstelling. Elkaar achterin goed coachen en nooit bang zijn voor je tegenstander. Gewoon enorm je best doen op het veld. We staan wel gewoon 2-0 voor. Om udinese door te kunnen laten gaan moeten ze er wel drie maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *