Falkenburg vervangt Martens tegen Udinese

By
Updated: maart 13, 2012

Maarten Martens is niet helemaal okselfris en zal mogelijk de wedstrijd tegen Udinese verstek laten gaan. Zijn logische vervanger is Falkenburg die op deze manier aan meer speelminuten komt. Het is overigens dezeflde blessure die de smaakmaker van AZ ook afgelopen weekend langs de kant hield.

Martens kampt alweer enige weken met een bovenbeenblessure. Deze liep hij op in het uitduel tegen Anderlecht. In principe lijkt de blessure mee te vallen, maar doordat het soms hardnekkiger wordt, lijkt de Belg te kiezen voor de veilige weg en even rust te nemen. Er komen nog genoeg belangrijke wedstrijden aan, dus dit lijkt dan ook een verstandige keus.

7 Comments

 1. KeesK

  13 maart 2012 at 19:01

  En dus Ali Messaoud weer op de bank? Laat hij nou eens een keer mazzel hebben ten koste van een ander en invallen. Zou een mooie opsteker voor hem zijn na zijn veel te korte en ongelukkige eerste optreden van alweer een lange tijd geleden.

 2. Mike

  13 maart 2012 at 19:50

  Hopelijk speelt Falkeburg beter dan tegen De Graafschap toen misten we Martens toch wel erg.

 3. De echte supporter

  13 maart 2012 at 20:06

  Ik wordt hier niet blij van. Ik vind falkenburg een zwakke speler en eigenlijk az onwaardig

 4. Michiel

  14 maart 2012 at 08:47

  Falkenburg heeft anders een heel belangrijk doelpunt gescoord tegen Udinese!

  • Jeroen

   14 maart 2012 at 08:51

   Dat is zeker zo. We moeten wat meer vertrouwen hebben in Falkenburg. Als hij meer speelt wordt hij ook beter.

   Het is sowieso nu definitief dat Martens niet zal spelen tegen Udinese.

 5. KeesK

  14 maart 2012 at 09:23

  Ik ga weer een voorspelling doen en zeg dat Messaoud invalt en het verlossende doelpunt voor AZ scoort.
  Dus laten we hopen dat ik het net als bij Anderlecht – AZ goed voorspel! 😉

 6. Geert

  14 maart 2012 at 09:47

  Mike, wie speelde er tegen de Graafschap dan wel goed? Ik vind dat Falkenburg het de laatste tijd best goed doet. Dus dan is het meer dan terecht dat hij het vertrouwen krijgt. Maar het zou inderdaad leuk zijn als Messaoud nog een invalbeurt zou krijgen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *