Italianen snappen niets van AZ

By
Updated: maart 8, 2012

Op twitter staat een foto van een Italiaanse krant van de mogelijke opstellingen van AZ en Udinese. Zoals je kunt zien snappen de Italianen niets van AZ en hebben ze geen idee welke spelers op welke positie spelen. Zal de scout van Udinese wel goed genoeg hebben gekeken?

7 Comments

 1. Jeroen

  8 maart 2012 at 11:45

  hahahaha wat een geweldige opstelling…

 2. KeesK

  8 maart 2012 at 11:55

  Klopt de opstelling van de Italianen wel of hebben ze die ook door elkaar gehaald? (Ik heb geen idee wie wat is bij Udinese)

 3. Geert

  8 maart 2012 at 12:22

  Moisander als rechtsbuiten vind ik nog wel het meest lachwekkend. Ik zie dit eigenlijk als een stukje arrogantie van de Italianen. Ze kijken totaal niet naar de tegenstander omdat ze er vanuit gaan dat ze toch wel winnen. Op AZ.nl staat ook een verslag van de persconferentie van de Italianen in het AFAS stadion. Hierin zeggen ze dat ze Di Natali mogelijk rust gunnen, wat vaak het geval is in Europese wedstrijden. Dat komt ook een beetje arrogant over. Alsof je je spits niet nodig hebt tegen AZ. In de poulefase kan ik dat misschien nog begrijpen, maar dit zijn de 1/8e finales… Maar goed, waarschijnlijk spelen ze sowieso met 9 verdedigers en 1 controlerende middenvelder…

  • Amin

   8 maart 2012 at 16:13

   Is geen arrogantie. DI Natali is er lang uitgeweest. Hij zei zelf al in een interview ”Als ik erin moet betekent het dat het niet gaat zoals wij dat willen”

   DUs als Di Natale erin komt doen wij het goed.

   Trouwens dit bericht en die laatst van de turken over de PSV opstelling, zegt meer over hun blik op onze competitie ipv op az.

   Blijkbaar kijken die journalisten helemaal geen Eredivisie of andere wedstrijden van NEderlandse teams.

   Je kan ook niet alles volgen..

 4. Geert

  8 maart 2012 at 22:26

  Arrogantie dus. Als hij erin komt, betekent dat dat Udinese het niet redt. Maar ze stellen hem niet op, omdat ze er vanuit gaan hem niet nodig te hebben…

  • KeesK

   8 maart 2012 at 23:15

   Die arrogantie zal er na vanavond wel goed af zijn, want zelfs thuis gaan ze het daar mee niet redden tegen dit AZ. 🙂

 5. Derek

  9 maart 2012 at 08:12

  Amatörs

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *