Verbeek vindt Twente een interessante club

By
Updated: maart 7, 2012

Verbeek heeft laten weten dat hij tweemaal bijna hoofdtrainer is geworden van FC Twente. “Ik ben er in het verleden twee keer dichtbij geweest om trainer van FC Twente te gaan worden, maar het is er nog niet van gekomen.”

De coach staat dan ook zeker open voor een club als Twente. “Het is wel een club die bij mij past. Het is een club die ambitie heeft en dat heb ik ook. De club ontwikkelt jeugdspelers en ook dat past bij mij.”

7 Comments

 1. KeesK

  7 maart 2012 at 15:56

  Maar wat is het grote verschil tussen FC Twente en AZ dan?

  • Jeroen

   7 maart 2012 at 16:15

   Stadion en geld.. Ik moet eerlijk zeggen dat er ook bij Twente veel goede mensen zitten. Erg stabiel en doen al jaren in de top mee. Volgens mij ligt het budget van FC Twente 20 miljoen euro hoger dan AZ.

 2. Peejee

  7 maart 2012 at 16:33

  oud nieuws boys!

 3. gerard

  7 maart 2012 at 17:13

  AZ is na Scheringa even teruggeworpen in de mogelijkheden maar ik denk dat een persoon als Gerbrands net zo ambitieus is als zo’n Munsterman. Voor beide clubs staat de jeugdopleiding centraal en het gigantische aankomende nieuwe trainingsomplex zegt al iets over onze ambitie. Met het behalen van CL en verdere sportieve successen zal de club ook weer een hogere begroting kunnen aannemen met interessante sponsors

 4. KeesK

  7 maart 2012 at 17:20

  En Verbeek vindt dat er teveel moraalridders in Nederland zijn…

  http://eredivisielive.nl/nieuws/43653-verbeek-hoop-moraalridders-in-nederland.html

  Die Gertjan die vindt nogal wat en de pers schrijft het allemaal lekker op.

 5. De echte supporter

  7 maart 2012 at 20:01

  Ik snap verbeek niet dat hij over twente praat, dat hij daar wel wl werken. Hij heeft net het contract bij az verlengd.

 6. Geert

  8 maart 2012 at 10:07

  Hij zegt ook alleen dat de club bij hem past en daar kan hij ook best gelijk in hebben. Maar tot nu toe ga ik er vanuit dat hij nog wel even bij AZ blijft. Zeker zolang McLaren het goed blijft doen bij Twente.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *