Maher: “We liggen op titelkoers”

By
Updated: maart 7, 2012

Adam Maher weet het zeker. “We staan bovenaan in de Eredivisie en dan moet je er ook vol voor gaan.”

De 18-jarige middenvelder van AZ hoopt in zijn eerste volwaardige seizoen als basisspeler bij de Noord-Hollandse club direct een titel te grijpen. “We liggen op titelkoers. Dat is ook wat we willen, daar hoeven we toch niet voor weg te lopen? Tien wedstrijden voor het einde staan we bovenaan in de Eredivisie, dan moet je er ook vol voor gaan.”

In NUsport blikt hij ook vooruit op de strijd in de Europa League morgen (donderdag) vanaf 21.05 uur in eigen huis tegen Udinese Calcio. De heenwedstrijd in de achtste finale wordt volgens Maher een zware dobber. “Udinese draait niet voor niets bovenin mee in de Serie A. Dit is een prachtige periode vol met mooie wedstrijden. Ik geniet met volle teugen.” Bron: Elfvoetbal.nl

4 Comments

 1. gerard

  7 maart 2012 at 15:12

  that’s the spirit. Hoogste prioriteit landstitel, CL behalen, begroting opkrikken, stadion uitbreiden, het toekomstige trainingscomplex… kortom in AZ zit ook na Scheringa toekomst!

 2. Jeroen

  7 maart 2012 at 15:42

  We liggen zeker op koers, maar of we de titel ook daadwerkelijk gaan halen?? ik weet dat nog niet zo zeker. Aan het eind van dit seizoen komen een aantal grote wedstrijden aan, dus die moeten we dan wel winnend afsluiten.

  Ik zie ons overigens wel de beker pakken. Dat zou ook al een mooie prijs zijn.

 3. gerard

  7 maart 2012 at 17:24

  Niets is zeker in het leven, maar je moet er wel vol voor gaan zeker als je het elftal er voor hebt.

  Als de andere spelers allemaal zo denken als Maher dan zit het met de mentaliteit wel goed want dat is nodig om dit doel ook daadwerkelijk te behalen.

 4. De echte supporter

  7 maart 2012 at 20:06

  Met maher eens, dit is de juiste professionele instelling. Gaan voor de titel. Nu moet az het ook maar eens volmondig uitspreken en ervoor gaan. Ophouden met het gel…..l over we zien wel waar we staan. GAAN DUS…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *