Holman verwacht niet in Nederland te blijven

By
Updated: maart 7, 2012

Holman zal AZ aan het eind van dit seizoen transfervrij verlaten. In een gesprek met NOS geeft hij aan dat er op dit moment nog niets concreets speelt. Wel verwacht hij te vertrekken uit Nederland.

Je kunt het interview hierrrr horen.

4 Comments

 1. gerard

  7 maart 2012 at 15:06

  Blijft het jammer vinden dat deze veelal ondergewaardeerde aanvaller ons aan het eind van het seizoen gaat verlaten. Aan de linkerkant heeft Holman echt zijn stekje gevonden. Kijkend naar het gehele seizoen op de momenten waar AZ beslissend is geweest om de wedstrijden om te zetten in winst was/is Holman een van de belangrijkste schakels in het team.Hopelijk komt er een waardig opvolger want onze Ijslandse vriend heeft tot op heden niet kunnen aantonen Holman te kunnen vervangen.

 2. Jeroen

  7 maart 2012 at 15:45

  Het is ook jammer. Toch snap ik zijn keus wel. Hij moet de komende jaren toch nog even binnenlopen qua geld, want ik zie hem eerlijk gezegd niet terugkomen als coach. Bij AZ zal hij leuk verdienen, maar of dat genoeg is voor de rest van je leven, denk ik niet.

 3. KeesK

  7 maart 2012 at 16:13

  Een beetje een haat liefde verhouding met onze Brett Holman. Op momenten is hij fantastisch en soms wil je hem het liefst onder het gras stoppen en aanstampen. Net als Gudmundsson die weer het voordeel heeft van een gevaarlijk schot.
  Ik val in de herhaling maar Danny Verbeek blijft mijn tip als versterking voor linksvoor maar FC Utrecht heeft sinds de net gestarte samenwerking met FC Den Bosch de eerste optie.

 4. De echte supporter

  7 maart 2012 at 20:08

  Ik vind het ook jammer als brett ons gaat verlaten, maar goed ik ben het met jeroen eens. Hij moet zijn entjes pakken voor de toekomst.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *