Verbeek benieuwd hoe AZ met Udinese-systeem omgaat

By
Updated: maart 7, 2012

Udinese speelt op papier met drie verdedigers, met twee lopende mensen op de vleugels, die inzakken bij balverlies. Verbeek is benieuwd hoe AZ daarop reageert: “Tegen zo’n systeem hebben wij nog niet gespeeld, dat wordt weer een nieuwe ervaring”, zei de oefenmeester in De Telegraaf. “Ik ben benieuwd hoe we daarmee omgaan.”

AZ, dat nog niet over Charlison Benschop kan beschikken en dus met Jozy Altidore in de punt van de aanval begint, staat momenteel bovenaan in de Eredivisie. Udinese is de nummer vier van de Serie A en heeft een kleine achterstand op Lazio en een iets grotere op AC Milan en Juventus. Deze twee ploegen lijken met elkaar te gaan uitmaken wie er kampioen wordt in de Serie A. Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. gerard

  7 maart 2012 at 15:24

  Blijf deze wedstrijden nog steeds zien als een bijkomstigheid gezien alles gericht moet zijn voor de landstitel, maar ook hier lonkt de kwartfinale als AZ zich aan het vertrouwde combinatiespel kan houden.
  Blijft het zeggen dit team is volwassener en degelijker dan het kampioenselftal onder van Gaal waar veel moest komen van Mounir en Dembele. Het enigste wat dit team ontbrak was een goede diepe spits maar ook de laatste tijd laten Altidore en benschop van zich spreken.

 2. hAnZ

  7 maart 2012 at 17:41

  We gaan het morgenavond zien hoe sterk ze zijn. En… volgende week want we hebben ook daar voor geboekt…YEAHHHH
  IK ga nu even snel naar aankomstbandje 13 waar de AZ 8037 is ingedeeld. Hahaha de AZ vlucht met Udinese spelers….

  • Jeroen

   7 maart 2012 at 18:39

   Doe je goed hAnZ 😀 je maakt er wel een groot feest van zo te horen 🙂

 3. hAnZ

  7 maart 2012 at 18:35

  Net terug van de aankomsthal. Wat een rare ploeg.
  De selectie liep linea recta de hal uit zonder zich te bekommeren om de 33 enorme kisten die ook meekwamen. De 2 materiaal mannen even geholpen met de zooi buiten de hal te brengen.
  Als diezelfde mentaliteit ook op het veld heerst dan heeft AZ een makkie…

 4. De echte supporter

  7 maart 2012 at 20:17

  Ik ben benieuwd, wat het gaat worden. hAnZ laten we hopen dat ze zich ook zo gedragen op het veld, dan ben ik het met ze eens dan kan het team az een hoop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *