Maher over Oranje: “Mijn kans komt nog wel”

By
Updated: maart 6, 2012

Adam Maher werd in de aanloop naar de wedstrijd Nederland – Engeland opgeroepen voor de voorselectie van Oranje, maar viel uiteindelijk toch af. De jonge middenvelder, die met AZ een uitstekend seizoen doormaakt, zegt nu dat het uitblijven van een definitieve uitnodiging wel een kleine teleurstelling was. Toch wanhoopt Maher niet: hij gelooft dat zijn tijd nog komt.

“Een tikkeltje teleurgesteld was ik wel. Na die voorselectie hoop je toch op meer. Dan is het jammer als er geen vervolg komt. Maar ze hebben bij Jong Oranje weinig aan me gemerkt. Mijn tijd komt nog wel. Misschien al op het EK. Aan mij zal het niet liggen. Maar eerst focus ik me volledig op AZ”, zegt Maher in een vraaggesprek met NUsport. De jonge middenvelder is met AZ nog in de race om drie prijzen: de landstitel, KNVB-beker en Europa League.

In de competitie wordt plaats één ingenomen, in de beker wordt eind maart de halve finale tegen Heracles Almelo gespeeld en donderdag wacht een thuiswedstrijd tegen Udinese in Europa. “Dat wordt een zware dobber, Udinese draait niet voor niets bovenin mee in de Serie A. Dit is een prachtige periode vol met mooie wedstrijden. Ik geniet met volle teugen”, aldus Maher. Bron: Voetbalzone.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    6 maart 2012 at 17:12

    Betekent dit dat hij definitief de keus heeft gemaakt om voor Oranje uit te gaan komen?

  2. jerriaan

    6 maart 2012 at 18:05

    @jeroen hopelijk. ik denk inderdaad dat hij er uiteindelijk wel komt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *