Poulsen en Martens zien kansen voor AZ tegen Udinese

By
Updated: maart 6, 2012

In de achtste finales van de Europa League neemt AZ het donderdag op tegen het Italiaanse Udinese. Bij die ploeg valt vooral Antonio Di Natale op, die topscorer is van de Serie A. Maarten Martens hoopt de Italianen te kunnen verrassen.

De middenvelder van de Alkmaarders is onder de indruk van de 34-jarige aanvaller. “Hij is al meerdere seizoenen de topscorer van Italië. Als je er in die competitie zoveel kunt maken, dan heb je echt wel kwaliteit in huis.”

“We willen het Europees goed doen. Alle wedstrijden die we vanaf nu spelen zijn bonus, maar we willen ons van onze beste kant laten zien. Udinese is misschien niet de meest aansprekende naam, maar het is wel een club die het al jaren goed doet in de Serie A. Natuurlijk kijk je na de loting de samenvattingen wel even, maar het is niet zo dat ik de club opeens op de voet volg.”

Toch acht Martens de koploper van de Eredivisie zeker niet kansloos. “Als we ons eigen spel spelen dan kunnen we verrassen, zoals altijd zullen we thuis de basis moeten leggen”, vertelt de Belg aan VoetbalPrimeur.

Ploeggenoot Simon Poulsen is het hiermee eens. “Op papier is Udinese favoriet. We hebben het wel over de nummer vier van Italië. Maar dat zegt niet dat ik geen kansen zie voor ons, die zie ik namelijk wel.” Bron: Elfvoetbal.nl

2 Comments

 1. gerard

  6 maart 2012 at 15:07

  de nummer 4 van italie tegen de nummer 1 van Nederland dat moet bij voorbaat toch geen kansloze missie zijn

 2. rucarni

  6 maart 2012 at 18:44

  tuurlijk hebben we kans ,,in nederland doen we net of we de mickymouse competitie zijn ,,maar dat valt alles mee hoor.
  er zijn zat goede spelers die zo in england spanje of wat dan ook mee kunnen draaien.
  b.v. elm martens altidore enzenz dus altijd kans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *