Elm weet nog niet waar zijn toekomst ligt

By
Updated: maart 6, 2012

Clubs als Lazio Roma, CSKA Moskou, Manchester United en Rubin Kazan hebben belangstelling voor Rasmus Elm. De middenvelder van AZ weet echter nog niet waar zijn toekomst ligt.

“Ik heb niet nagedacht over wat ik volgend seizoen ga doen”, geeft Elm aan in gesprek met Aftonbladet. “Als ik een besluit heb genomen komt men dat wel te weten.”

Patrick Mörk, de zaakwaarnemer van de 23-jarige Elm: “Clubs uit heel Europa hebben contact met mij gezocht. Maar ik ga nu niet praten over welke clubs dat zijn.” Bron: Voetbalcentraal.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  6 maart 2012 at 14:29

  Lees nu dat Aston Villa interesse zou hebben om Elm komende zomer over te nemen.. Denken jullie dat het uitgesloten is dat hij zijn contract gaat verlengen?

  • KeesK

   6 maart 2012 at 15:14

   Nee, Elm tekent een vernieuwd contract en alle TD’s op de waslijst van Europese clubs worden gek en gaan waanzinnige bedragen bieden. Elm blijft nog even om Champions League te spelen. Dat wordt het scenario. Zo en dan nu een boycot op de Elm geruchten. 🙂

 2. gerard

  6 maart 2012 at 15:21

  Ik zie zeker wel kansen dat hij nog gaat verlengen met een optie in zijn contract dat als de echte grote clubs zoals Manchester United komen AZ openstaat voor medewerking.

  Elm is er bij gebaat CL te spelen om zich op het hoogste niveau te laten zien waardoor de echte grote clubs zich zouden kunnen melden. Die mogelijkheid van CL spelen zit er wellicht in bij AZ en als behalve poulsen en Holman er niemand vertrekt zouden ze nog een heel aardig potje daarin kunnen spelen wat voor de carriereplanning van Elm misschien beter uitkomt dan over te stappen naar subtoppers als Aston Villa.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *