Van Gaal: ,,Hier zit een tevreden trainer"

By
Updated: november 23, 2008
Van Gaal: ,,Hier zit een tevreden trainer

Van Gaal was na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Ajax (2-0) trots op zijn ploeg. ,,We hebben geweldig gespeeld bij balbezit van de tegenstander.”

,,Net als tegen PSV hebben we veel meer doelrijpe kansen gecreëerd. Zo hadden we in de tweede helft bijvoorbeeld al eerder afstand kunnen nemen. De ruimtes werden groter, maar het besneeuwde veld werkt dan niet in je voordeel.”

Door de winst op Ajax wordt het zelfvertrouwen in het Alkmaarse kamp steeds groter. ,,Als je binnen vier, vijf weken PSV twee keer verslaat en ook van Ajax wint, dat doet op een dominante manier, en je weet dat het hier al lange tijd niet gebeurd is, zorgt dat ervoor dat we steeds meer zelfvertrouwen krijgen. Steeds vaker zie je dat we ook kunnen winnen van de grote clubs. Dat geeft spelers een enorme stimulans om door te gaan.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *