AZ maakt een reele kans op de landstitel

By
Updated: november 23, 2008
AZ maakt een reele kans op de landstitel

AZ middenvelder Schaars reageerde opgetogen na de 2-0 winst op Ajax. ,,We hebben vandaag laten zien waar we toe in staat zijn.”

De tactiek was om vroeg druk te zetten op Vermaelen en Vertonghen, zodat Oleguer verantwoordelijk zou worden voor het opbouwen. ,,We hadden afgesproken om snel druk te zetten op die twee linkspoten. Oleguer is voetballend toch iets minder.”

AZ is gegroeid sinds twee jaar geleden. ,,We hebben laten zien dat we nu wel toppers kunnen winnen. Als we dit na de winterstop ook kunnen volhouden dan moet je er voor gaan,” refereert hij naar de landstitel. ,,Als je zo’n wedstrijd wint moet je niet zeggen dat je voor de achtste plaats gaat.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *