‘AZ krijgt concurrentie van Heerenveen om handtekening De Roon’

By
Updated: maart 5, 2012

Van Basten heeft veel interesse in Marten de Roon die op dit moment nog uitkomt voor Sparta. Heerenveen hoopt de speler komende zomer gratis over te nemen omdat zijn contract afloopt bij de Rotterdamse club.

Volgens diverse bronnen zal de speler komende week om de tafel gaan met de directie van Heerenveen om tot een overeenkomst te komen.

Of AZ hierdoor eerder actie gaat ondernemen is nog niet zeker. De club uit Alkmaar had al een aantal gesprekken met de speler, maar daar is nog niets concreets uit gekomen.

2 Comments

 1. Mike

  5 maart 2012 at 21:58

  valt me toch wel de laatste tijd op bij Sparta hij speelt echt goed. eerst kon ik hem niet maar ik vind het wel een interessante speler voor AZ. laatste 2 wedstrijden scoorde hij ook 2x. en Sparta komt aardig dicht bij na vandaag Zwolle weer punten gemorst in Volendam en Sparta weer gewonnen nog maar 3 punten. Gun het Vonk wel uit trainer van jong AZ

 2. KeesK

  6 maart 2012 at 06:30

  De Roon zal vooral voor speeltijd gaan en als het middenveld van AZ na de zomertransferperiode onveranderd blijft dan heeft het voor hem weinig zin om naar AZ te gaan. En nu weet niemand zeker of Elm, Martens en Maher er dan nog staan. De interesse in alle drie de spelers door de buitenwacht zal groot zijn. Dit is een vraagstuk voor Stewart.
  Daarbij heetf Heerenveen de aantrekkingskracht van het Marco van Basten effect. Genoeg spelers die daar wel gevoelig voor zijn. Ik zie De Roon niet snel de keus voor AZ maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *