Oppermachtig AZ verslaat Ajax in hevige sneeuw

By
Updated: november 23, 2008
foto: ProShots.nl

AZ gaat gedeeld aan kop dankzij een volledig verdiende 2-0 zege op Ajax.

Net toen Ajax dacht dat het de zaakjes achterin op orde had, sloeg AZ toe. Eerst miste El Hamdaoui nog een kans, meteen daarna scoorde De Zeeuw vanaf de stip. AZ was vervolgens beter, maar de kansen waren gelijk verdeeld, met onder meer El Hamdaoui die de paal raakte.

Met een mooi hakje zette Ari AZ kort na rust op 2-0. Ajax kon niks bedenken om de spanning terug te brengen en AZ was de baas op het door sneeuw gladde veld. De thuisploeg gooide er af en tkoe nog een counterje uit, terwijl Ajax steeds machtelozer oogde en uiteindelijk nog geluk had dat het geen 3-0 werd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *