Viergever: Oranje materiaal?

By
Updated: maart 1, 2012

Viergever is dit seizoen uitgegroeid tot een echte sterkhouder van AZ. Afgelopen seizoen moest hij het vooral hebben van invalbeurten, dit seizoen is hij niet meer weg te denken uit het basiselftal. VI heeft hem afgelopen week uitgroepen tot ‘speler van de week’. En dat is meer dan terecht, want zowel tegen Anderlecht, als tegen Heerenveen was hij weer erg goed.

Op basis van zijn huidige prestaties had ik eigenlijk al verwacht dat hij een keer mee mocht voetballen met het grote oranje. Wat vinden jullie?

Het complete artikel vind je hierrrr

Bron: VI.nl en KeesK

5 Comments

 1. Geert

  1 maart 2012 at 13:53

  Ik denk dat hij nog net iets te licht is. Aan de andere kant… Mathijsen speelt over het algemeen niet al te best en zit ook bij Oranje. Maar Viergever is natuurlijk niet het enige Nederlandse talent. Bruma, Van Aanholt en Rekik zijn ook jonge talentvolle verdedigers. Dus de concurrentie zal daar groot zijn over een aantal jaar…

 2. KeesK

  1 maart 2012 at 14:28

  In de verdediging die gisteren tegen Engeland aantrad zou hij een vlag op de modderschuit zijn geweest. Wat een drama die verdediging die er nu staat. Viergever kan makkelijk mee in dit Oranje.

 3. Peejee

  1 maart 2012 at 15:30

  Nick Viergever is het hele seizoen al een openbaring. Ik geniet elke keer weer van dat joch. Een geweldige drive en een echte spitsenkiller. Viergever in Oranje? 200% JA!

 4. Maarten

  2 maart 2012 at 15:45

  Weet niet of Viergever nu al beter is dan de huidige verdediger van oranje, Denk dat Mathijsen en Heitinga net wat meer ervaring hebben in ht spelen van grote wedstrijden en nog iets beter zijn.

  Vind hem wel absoluut een speler voor de toekomst en als hij zo door blijft spelen komt dat haasje er echt wel

 5. gerard

  3 maart 2012 at 18:05

  Vind hem persoonlijk echt het grootste talent dat Sparta heeft opgeleverd en niet Strootman of Falkenburg. Deze multifunctionele speler kan op meerdere posities in de verdediging maar kan tevens prima uit de voeten als controlerende middenvelder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *