Swerts niet onder de indruk van Ajax

By
Updated: november 21, 2008
Swerts niet onder de indruk van Ajax

AZ-back Swerts is niet onder de indruk van de bravoure van Ajacied Sulejmani, die eerder deze week beweerde dat Ajax zeker kampioen gaat worden.

,,Dat is typisch Ajax”, zegt de Belg, wiens club zondag in het onderlinge duel hoopt de Amsterdammers van de koppositie te stoten. ,,Bluf en hautain.” De Alkmaarse ploeg van Louis van Gaal staat twee punten achter de koplopers Ajax en NAC Breda.

De Belgische verdediger van AZ verwacht een zeer attractieve wedstrijd in het DSB Stadion. ,,Beide ploegen beschikken over veel individuele klasse, maar het is natuurlijk altijd afwachten hoe de wedstrijd verloopt.”

,,We gaan proberen het Ajax het hele seizoen lang lastig te maken. De druk ligt bij hen. Dat spreken ze ook uit. Wij hebben een jong elftal, spelen verzorgd voetbal en zullen kijken waar het schip strandt. Hopelijk blijft het lang spannend.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *