AZ niet blij met oefeninterland van Klavan

By
Updated: februari 28, 2012

Ragnar Klavan neemt het komende week met Estland in de Verenigde Staten op tegen El Salvador. Zijn werkgever AZ baalt stevig van het oefenduel van het Europese land dat plaatsvindt in Los Angeles.

De Alkmaarders hebben getracht de uitverkiezing van Klavan ongedaan te maken, meldt Voetbal International. “Vanwege de afstand keert Ragnar pas vrijdag in de loop van de dag terug. Zaterdag moeten we alweer tegen Heracles voetballen. Dat is niet erg gunstig”, citeert het magazine Earnest Stewart, technisch directeur van AZ.

“We hebben contact opgenomen met de bondscoach van Estland, maar die deed toch een beroep op Ragnar. Het gaat om een officiële speeldag op de internationale kalender, dus dan moet je de speler wel vrijgeven”, aldus een balende Stewart. Bron: Voetbalprimeur.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    28 februari 2012 at 19:24

    Dit slaat nergens op, ik ben he met az eens klavan had zelf moeten afzeggen. Idioot voor een oefenwedstrijd naar LA en dan bij teugkomst een wedstijd voor AZ. We moeten wel drie punten halen voor AZ is da belanagrijk, misschien had klavan even beter kunnen nadenken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *