Alditore teleurgesteld in gelijkspel tegen Heerenveen

By
Updated: februari 27, 2012

Jozy Altidore baalde zondag dat zijn twee doelpunten niet genoeg waren voor een zege van AZ. De Alkmaarders speelden thuis met 3-3 gelijk tegen sc Heerenveen.

„Een teleurstellend resultaat. We hadden goede kansen om meer doelpunten te maken”, zei de Amerikaanse spits, die na de winterstop op de bank is beland. „Het voelde goed om weer vanaf de aftrap te beginnen. Ik moet iets speciaals laten zien om er weer in te komen. Dat wil ik ook, want ik ben hier om beter te worden en het beste uit mezelf te halen.” Bron: Telegraaf.nl

5 Comments

 1. De echte supporter

  27 februari 2012 at 19:44

  Dt je teleurgesteld bent,lijkt me een juiste instelling. En je bent zeker beter geworden. Altidore ga zo voort……

 2. gerard

  27 februari 2012 at 19:56

  Zeker een teleurstelling maar het goede spel biedt daarintegen ook weer hoop gezien het beduidend mindere niveau dat onze concurrenten op de mat leggen.
  A.s. weekend moet AZ met dit spel Heracles toch over de knie kunnen leggen en in de prettige wetenschap dat PSV en/of Twente punten gaan verliezen zou het zomaar kunnen dat we weer koploper zijn!

 3. rucarni

  28 februari 2012 at 08:50

  vondt hem echt heel goed spelen en nu zag je dat er vooruitgang in zit.
  denk dat hij nog beter kan eigelijk..,,,, maar vroeg me af hoe jullie er over denken..om altidore eens op de tien positie te zetten.
  goed aanspeelpunt sterk en balvast en daarbij erg gevaarlijk in de tweede lijn.
  ben benieuwd hoe jullie daar over denken.

 4. Geert

  28 februari 2012 at 09:30

  Op 10 lijkt me niets voor Altidore. Dan moet hij ook te veel mee verdedigen. Ik zou hem dan eerder op de plek van Holman zetten en dan Benschop in de spits. Beerens zou dan een vrije rol kunnen hebben waarbij hij afwisselt tussen de linker en rechter flank.

 5. Jeroen

  28 februari 2012 at 09:39

  Altidore is wel meer aan het mee verdedigen dan bijvoorbeeld Benschop, dus vanuit dat perspectief zou het wel kunnen. Toch denk ik juist dat hij het beste in de spits staat vanwege zijn kracht. De opkomende vleugelaanvallers hebben altijd een afspeelpunt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *