Moisander snapt kritiek van Verbeek

By
Updated: februari 23, 2012

Moisander kan wel leven met de kritiek die hij kreeg van Verbeek na de verloren uitwedstrijd bij Utrecht. De verdediger van AZ kreeg al vroeg in de wedstrijd een rode kaart en veroorzaakte een penalty, maar deed daarvoor volgens Verbeek al ‘voor spek en bonen mee’. “Ik kan het begrijpen,” aldus Moisander tegenover De Telegraaf.

“Ik ben natuurlijk aanvoerder en een van de ervaren jongens. Het is alleen maar goed als Verbeek zo kijkt. Het maakt mij echt niet zoveel uit, ik ga echt niet met mijn koppie naar beneden hangen.” Bron: Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. Jeroen

  23 februari 2012 at 09:11

  Misschien moet je er juist wel mee zitten… Je maakt namelijk te vaak van die domme overtredingen en hierdoor word je team benadeeld. Als je geen overtreding had gemaakt, dan stonden we misschien met 1-0 achter, maar wel met 11 man. Dat had je nog eenvoudig kunnen repareren. Met 10 man tegen een vel Utrecht wordt gewoon lastig… ook al heb ik genoeg kansen gezien tijdens de wedstrijd om het verschil te verkleinen.

  Vanavond verwacht ik een beter elftal… en aankomende zondag tegen Heerenveen helemaal. Als we dan verliezen zakken we behoorlijk op de ranglijst.

 2. KeesK

  23 februari 2012 at 10:12

  Moisander: “AZ sprak af om in het vervolg heel open te zijn over vermoeidheid en dat alleen nog voor wedstrijden te berde te brengen. „Dan kun je nog een ander opstellen, dat is het enige dat nog beter kan. Maar dat is een moeilijk verhaal. Want fitheid is moeilijk te bepalen en ten tweede is het een grote verantwoordelijkheid die je als speler op je neemt.”
  Verbeek: ” ‘We waren totaal niet agressief en totaal niet gefocust aan het begin. Waarom weet ik niet. Dat zit in het koppie.”

  Als je lichaam vermoeid is dan is je geest ook niet even scherp. AZ is toch niet het onvermoeibare elitekorps wat wordt geschetst? Dus wat meer wisselen of kwam daar juist het probleem door? Het was immers Klavan die zijn kopduel miste waardoor Moisander te laat voor de doorschietende bal was…

  Vanavond is het de anderhalf uur van de waarheid en zullen we zien of de focus en de energievoorraden weer voldoende opgepompt zijn.

 3. De echte supporter

  24 februari 2012 at 22:15

  Hij zegt: mij maakt het niet uit! Moisand het moet je wel uitmaken. Je moet getergd zijn om je te willen verbeteren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *