Sulejmani: "AZ onze grootste concurrent"

By
Updated: november 18, 2008
Sulejmani:

Miralem Sulejmani kon zondagmiddag met een tevreden gevoel terugkijken op zijn rentree bij Ajax. De spits hielp zijn ploeg tegen PSV in een moeilijke fase aan de 2-1, wat het omslagpunt was in de wedstrijd, die zou eindigen in een 4-1 overwinning.

Marco van Basten gunde Sulejmani een half uur speeltijd. De Serviër, die ruim twee maanden moest toekijken met een hamstringblessure, stond te springen om weer minuten te maken.”Ik wilde zo graag wéér spelen”, zegt de aanvaller in Sportweek. “Ik was een beetje bang, maar toen ik er in kwam voelde ik me bevrijd. Van zenuwen had ik geen last. Ik ben nooit nerveus. Ik kan niet wachten tot de volgende wedstrijd tegen AZ. Dan speel ik wél negentig minuten.”

Door winst van Ajax op PSV bedraagt de voorsprong op de regerend landskampioen na elf wedstrijden al zeven punten. Volgens Sulejmani hebben de Amsterdammers nog maar één echte concurrent. “AZ zie ik nu als onze grootste conccurent. Zij spelen heel goed voetbal. Maar wij hebben de meeste kwaliteit. Ik weet zeker dat we kampioen worden.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *