Moisander: “Ik was te laat”

By
Updated: februari 20, 2012

AZ-aanvoerder wijt de nederlaag tegen FC Utrecht (3-0) deels aan de midweekse confrontatie met RSC Anderlecht.

In gesprek met ANP liet de Finse verdediger weten dat hij nog last had van de wedstrijd die de Alkmaarders donderdag speelden in de Europa League. “Ik had zware benen en daar klaagden wat ploeggenoten ook over. We verloren te veel duels.”

Toch legt Moisander de nederlaag niet volledig bij zijn eigen ploeg neer. “Utrecht is fysiek sterk en was ook gewoon scherper vandaag.” Moisander moest het veld zelf al na een kwartier verlaten nadat hij de doorgebroken Nana Asare onderuit haalde.

“‘Ik was te laat en stond aan de verkeerde kant. Hij deed het slim en liet zich vallen.” Na de rode kaart verzilverde Alexander Gerndt de gegeven strafschop en liep FC Utrecht met een man meer uit naar een 3-0 overwinning door opnieuw Gerndt en Edouard Duplan. Bron: Goal.com

6 Comments

 1. Jeroen

  20 februari 2012 at 14:01

  TE LAAT????? TE LAAT???? dit was gewoon weer 1 van je domme overtredingen. Vorig jaar kreeg je van Sinterklaas een gedicht dat je minder kaarten moest gaan pakken… Dat heeft niet geholpen. Mag toch hopen dat Verbeek je goed aanpakt, want dit is toch wel slecht als voorbeeldfunctie.

 2. KeesK

  20 februari 2012 at 20:07

  Te laat is de slecht vermoorde onschuld spelende acteur/voetballer Moisander wel vaker. Ik hoop dat hij wordt gemist als kiespijn tegen Heerenveen en dat zijn vervanger feilloos speelt. Helaas is hij niet de enige bij AZ die zich aan het kledingstuk van de tegenstander vergrijpt. Ergerlijk gedrag wat mij betreft vaker mag worden bestraft door het scheidsrechterkorps. Gelukkig is er bij AZ geen puberale randdebiel als een Guidetti die zijn zelf zijn shirt uittrekt om zijn spierballen en machismo te tonen…

 3. gerard

  20 februari 2012 at 23:59

  Toch hoop ik niet dat die Europese wedstrijden roet in het eten gaan gooien voor de titelkansen die zeker volop aanwezig zijn.
  Als we met deze selectie waar het de basis elf moeten doen niet in staat zijn meerdere wedstrijden in de week te spelen dan maar volledig richten op de competitie gezien de kans de Europa League te winnen nagenoeg nihil zal zijn maar de landstitel zeker niet onmogelijk mag zijn!

 4. rucarni

  21 februari 2012 at 20:22

  Moisander is helemaal geen aanvoerder,,,, hij maakt keer op keer grove fouten geeft niet het goede voorbeeld neemt niet het team op sleeptouw als het niet gaat en loop elke keer weer te zeiken dat hij weg wil,,, dusssssss lekker laten gaan van de zomer en hem geen aanvoerder meer maken.

 5. Geert

  22 februari 2012 at 13:58

  Wie moet dan de nieuwe aanvoerder worden?? Ik zou zeggen Elm (als hij blijft) of Viergever.

  • Jeroen

   22 februari 2012 at 15:25

   We hebben sowieso een nieuwe aanvoerder nodig, want Moisander vertrekt hoe dan ook. Op basis daarvan zou ik zeggen Viergever of Esteban ;-)…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *