Luijckx had meer verwacht van terugkeer naar AZ

By
Updated: november 15, 2008
Luijckx had meer verwacht van terugkeer naar AZ

Luijckx, vorig seizoen nog verhuurd aan Excelsior, had meer verwacht van zijn terugkeer naar Alkmaar. Ondanks de uiteindelijke degradatie van Excelsior, maakte Luijckx afgelopen seizoen als huurling een sterk jaar door.

,,Ik had er meer van verwacht. Het is absoluut geen straf om op maandagavond voor Jong AZ uit te komen, want het is een leuke groep. Maar, het spelen in volle stadions mis ik wel.”

De jonge middenvelder moet normaal genoegen nemen met een plaats op de tribune, maar in de wedstrijden tegen PSV (bekerduel) en De Graafschap mocht hij plaatsnemen op de bank. Een invalbeurt zat er helaas niet in. ,,De trainer laat zo zien dat hij je nog niet vergeten is. En op de bank zit je toch net iets dichter bij het vuur als op de tribune.”

,,Ik weet niet wat er de komende maanden gaat gebeuren, maar als de situatie zo blijft zoals deze nu is, dan moet ik misschien om me heen gaan kijken. AZ zegt dat ik mijn kans krijg, maar het team draait nu goed. Het is moeilijk om je dan in de basis te spelen, want dat is wel waarvoor ik naar Alkmaar ben gekomen.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *