Moisander geen kans gehad bij Ajax

By
Updated: november 15, 2008
Moisander geen kans gehad bij Ajax

In Alkmaar heeft Moisander erg snel een basisplaats veroverd, terwijl hij bij Ajax nooit het eerste heeft gehaald. In een gesprek met de Amsterdamse supporterskrant Ajax Life geeft Moisander aan nooit een echte kans gehad te hebben bij Ajax. Een eventuele terugkeer zit er dan ook zeker niet meer in.

,,Het waren drie mooie en moeilijke jaren”, aldus Moisander over zijn periode bij Ajax. ,,Ik kreeg er te maken met een knieblessure, maar was ook mentaal niet sterk genoeg om echt door te breken. Ik kon tussendoor verhuurd worden, maar dat werd niks. Aan het eind van het derde jaar wist ik al dat mijn contract niet verlengd zou worden.”

Toch verwijt hij zijn ex-werkgever dat hij niet echt een kans heeft gekregen. ,,Ik heb nooit het eerste gehaald.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *