Martens plaatst AZ in underdog positie tegen Anderlecht

By
Updated: februari 15, 2012

In aanloop naar de Europa League-ontmoeting met Anderlecht kruipt AZ in de rol van underdog. Anderlecht is favoriet, benadrukt middenvelder Maarten Martens van AZ in Het Nieuwsblad. Hij speelde in het verleden in de jeugd van Anderlecht.

“Ik ben Anderlecht sinds de loting aandachtiger gaan volgen en ze hebben indruk op mij gemaakt. Ik vond de verhoudingen aanvankelijk fiftyfifty, maar ondertussen is Anderlecht toch favoriet”, stelt Martens. “Ik heb al gemerkt dat ze op de counter heel gevaarlijk zijn. Suarez zie ik graag spelen en ik ben ook altijd een fan geweest van Jovanovic. In mijn ogen is dit het beste Anderlecht in jaren. Het doet mij denken aan toen ze in de Champions League speelden, aan de tijden met Koller en Radzinski.”

Toch is AZ natuurlijk niet kansloos tegen de Belgische koploper, haast Martens zich te zeggen. “Begin vorig seizoen speelden we een oefenwedstrijd tegen Anderlecht. We wonnen met 2-1, twee assists van mij. Je mag daar niet al te veel conclusies uit trekken -alle spitsen waren toen geblesseerd- maar we maken wel een kans.” Bron: Soccernews.nl

One Comment

  1. De echte supporter

    15 februari 2012 at 17:42

    Prima om az in de underdog positie te plaatsen. Als we maar gaan winnen, want dat moet kunnen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *