Van Gaal lovend over kwaliteit AZ – PSV

By
Updated: november 13, 2008
Van Gaal lovend over kwaliteit AZ - PSV

Van Gaal bewaart dit seizoen voor alsnog goede herinneringen aan PSV. De AZ-trainer zag zijn manschappen woensdagavond voor de tweede keer van de landskampioen winnen (1-0). Dit keer in de KNVB-beker. Van Gaal had in het DSB-Stadion vooral genoten, “Het was een evenwichtig duel. Het mag zelfs een topwedstrijd genoemd worden.”

In de derde ronde van het bekertoernooi ontspon zich in Alkmaar een spannend duel. Er moest liefst 120 minuten worden gevoetbald om tot een winnaar te komen. Dat werd uiteindelijk dus AZ, dankzij een treffer van David Mendes da Silva. “Het had twee kanten op kunnen gaan, al hebben wij wel de meest doelrijpe kansen gecreëerd”, aldus Van Gaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *