Poulsen: “Nog geen aanbiedingen gehad”

By
Updated: februari 13, 2012

De toekomst van Simon Poulsen ligt nog helemaal open. De Deen heeft een aflopend contract bij AZ en kan transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever, maar concrete interesse van een club blijft voorlopig uit. Hij wacht echter rustig af.

“Ik heb nog niks gehoord, geen aanbiedingen gehad”, zegt Poulsen (27) tegen NUsport. “Natuurlijk ben ik er in mijn hoofd soms mee bezig. Dat kan ook niet anders. Maar tijdens wedstrijden is dat niet het geval. Dan denk ik alleen aan de winst.”

“Ik heb geen haast met het nemen van een beslissing”, benadrukt de international. “Wanneer wij het als team goed blijven doen, is het individueel ook makkelijker je in de kijker te spelen. Dan komt de interesse vanzelf. Tenminste, dat hoop ik.” Bron: FCUpdate.nl

7 Comments

 1. Jeroen

  13 februari 2012 at 12:13

  Hopen voor hem dat het niet zo gaat lopen als Luigi Bruins… Die dacht ook even lekker mooi transfervrij te vertrekken naar een nieuwe club, maar die kreeg geen aanbiedingen.

  Aan de ene kant jammer dat hij vertrekt, maar ik denk dat we zijn rol eenvoudig kunnen opvangen. Ik ben namelijk niet heeeeeeel erg gecharmeerd van hem. Hij is vrij snel en heeft een aardige voorzet, maar qua verdedigen vind ik Klavan toch echt een stuk sterker.

 2. Geert

  13 februari 2012 at 13:45

  Klavan is aanvallend veel minder, maar probeert (vooral de laatste tijd) wel vaak naar voren te gaan. Klavan is ook minder snel, waardoor hij niet snel genoeg terug kan zijn. Verder heb je gelijk dat Klavan verdedigend een stuk sterker is. Echter heeft Klavan ook aangegeven dat hij graag naar een andere club gaat..

  • Jeroen

   13 februari 2012 at 13:53

   Ja maar als we iedereen moeten geloven dan houden we geen speler meer over:

   Moisander, Klavan, Poulsen en Holman willen weg komende zomer. Lijkt me niet dat AZ hieraan gaat meewerken. Tegen Poulsen en Holman kunnen we weinig ondernemen, maar ik moet nog maar zien wat ze met Moisander en Klavan gaan doen.

   En dan vergeet ik zelfs Elm nog die zeer waarschijnlijk weg gaat. Dan zijn sowieso 4 basisspelers :S

 3. KeesK

  13 februari 2012 at 16:35

  Komt vast wel goed met de altijd driftig voetballende Simon Poulsen. Ik mag hopen dat hij niet van gouden bergen droomt en dat hij beseft dat avontuur belangrijker is dan zijn bankrekening. Anders had hij beter al eieren voor zijn geld moeten kiezen en een nieuw contract met AZ moeten aangaan. Zou hij in elk team linksback en linksvoor tegelijk mogen zijn? Dat hij maar een buitenlandse club mag vinden die goed bij hem past.

 4. rucarni

  13 februari 2012 at 17:25

  Volgens mij heeft poulsen een mooie aanbieding gehad van AZ dus wat lult hij nou met geen aanbieding gehad…. persoonlijk hou ik wel van deze speler ,,evenals holman denk dat we ze nog gaan missen hoor of we moeten vlink winkelen in de zomer.

 5. De echte supporter

  13 februari 2012 at 20:35

  Ik heb vertrouwn in de toekomst. Het bestuur heeft altijd betere spelers kunnen krijgen als vervanging. Wernbloom weg en we spelen nog steeds bovenaan…… Het komt wel goed

 6. rucarni

  13 februari 2012 at 23:54

  misschien moeten ze eens met bouma gaan praten {transfer vrij} en moisander wil weg dussssssss

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *