“We zijn nooit off-track geweest”

By
Updated: februari 13, 2012

Hoewel er voor AZ tegen Excelsior geen vuiltje aan de lucht was, werd het verschil pas na rust in doelpunten uitgedrukt. Een prima aanval, over diverse schijven, werd uiteindelijk door Maarten Martens over de doellijn gedrukt. De Belg stond even later op de juiste plek om een presentje van Samuel Scheimann uit te pakken.

“Het was niet onze beste wedstrijd. Excelsior deed het bovendien goed”, vond middenvelder Rasmus Elm in gesprek met VoetbalPrimeur. De Zweed sloot met AZ de voetbalweek wel uitstekend af. Twee duels, zes punten, acht doelpunten voor en geen tegentreffers. Een prettige meevaller op weg naar het Europa League-duel met Anderlecht, komende donderdag.

De doelpunten lieten zaterdag iets langer dan gehoopt op zich wachten, twijfels over een goede afloop waren er eigenlijk niet. “Een kwestie van geduld. We moesten blijven doen waar we mee bezig waren, dan weet je eigenlijk dat het vanzelf wel goed komt.”

“Dit is lekker. Twee overwinningen, we zijn ‘back on track’. Alhoewel, eigenlijk zijn we nooit ‘off track’ geweest. We wonnen van Ajax in de beker, speelde in de competitie gelijk tegen hen. We hebben ons nooit zorgen gemaakt.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

 1. De echte supporter

  13 februari 2012 at 20:31

  Oke elm dat jij je niet druk maakte dat is mooi, want dan hou je er vertrouwen in. Ik maakte me wel wat zorgen over de prestaties in de maand december

 2. KeesK

  14 februari 2012 at 08:30

  Dit zou ik ook graag zien bij AZ: http://youtu.be/F4YMpwQf3S8
  De tweede (ook) prachtige goal in deze videoclip van Borussia Mönchengladbach tegen FC Schalke 04 kan niet anders dan geweldige inspiratie voor de Drie Musketiers (Elm, Martens, Maher) van AZ zijn. Ben Benieuwd of we varianten gaan terug zien. Dan zijn ze zeker ON track!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *