AZ doet PSV in de uitverkoop

By
Updated: november 13, 2008
AZ ten koste van PSV ronde verder

Het was woensdag gehaktdag, en niet alleen bij de keurslager. In Alkmaar werd PSV door AZ in de reclame gedaan. Want de landskampioen die al kansloos door Europa toert en op achterstand staat in de competitie, heeft nu ook in de KNVB-beker niets meer te zoeken (1-0).

Al in de reguliere speeltijd was AZ de iets betere ploeg, maar een schot van Ari belandde in het zijnet en een knappe volley van Swerts ging over. De bezoekers konen daar lang niet veel tegenoverstellen, al vond Lazovic in de slotminuut eveneens het zijnet.

In de extra tijd gooide AZ er nog een schepje bovenop en wist het na zeven minuten wel te scoren. Na een prachtige aanval via Holman en El Hamdaoui schoot Mendes da Silva beheerst binnen. Nijland was in de slotfase nog dicht bij de 1-1 maar de bal rolde rakelings naast.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *