Verbeek: “Uitstekend resultaat”

By
Updated: februari 8, 2012

AZ-trainer Gertjan Verbeek kon na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag opgelucht ademhalen. De oefenmeester, die zijn ploeg de afgelopen weken goed zag voetballen zonder resultaat, kon woensdagavond genieten van een effectieve galavoorstelling (6-0).

“Dit hadden we even nodig. Het goede spel was er wel, maar we scoorden steeds niet. Nu scoren beide spitsen samen vijf keer”, verwees de trainer van AZ naar de hattrick van Charlison Benschop en de treffers van invaller Jozy Altidore. “Het is natuurlijk een uitstekend resultaat. Erg goed voor het vertrouwen.”

AZ komt door de zege in punten gelijk met koploper PSV. Beide ploegen hebben 42 punten na twintig speelronden. Bron: FCupdate.nl

3 Comments

 1. De echte supporter

  8 februari 2012 at 22:40

  Ja dit is een mooie opsteker voor het vertrouwen en voor de race van ht kampioenschap

 2. KeesK

  9 februari 2012 at 08:07

  Thuis tegen Excelsior mag geen problemen geven, FC Utrecht uit is een goede test voor achtereenvolgens SC Heerenveen en Heracles thuis waarna FC De Graafschap uit gevolgd wordt door NAC en RKC thuis. Als er uit deze zeven wedstrijden 15 tot 21 punten worden behaald dan is AZ op de goede weg om vanaf april de directe eindstrijd aan te gaan tegen de top en subtop (Vitesse, Twente, PSV en Feyenoord) voor een plaats in de top drie en hopelijk top één! Gunstig programma wat mij betreft.

 3. De echte supporter

  9 februari 2012 at 17:16

  Keesk dat is een heldere analyse, ben ermee eens. Dat az nummer 1 kan worden is daardoor groot.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *