Beerens vreest slecht veld in Den Haag

By
Updated: februari 8, 2012

Het duel tussen ADO Den Haag en AZ werd afgelopen zaterdag afgelast, woensdagavond staan de ploegen alsnog tegenover elkaar. Roy Beerens verwacht echter niet dat het veld waar ze op moeten spelen ineens perfect is.

“Zoals ik dat veld zaterdag heb gezien, kan ik me niet voorstellen dat het beter is geworden”, zegt de buitenspeler van AZ in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Vooral de grote verschillen tussen verschillende delen op het veld vielen me toen op. Het ene stuk was zacht en het andere keihard. De afgelopen dagen is het er niet warmer op geworden, ik hoop maar dat het een beetje te bespelen is.”

In de voorbereiding op het duel met ADO heeft AZ in ieder geval geen last gehad van het slechte weer. “Bij ons is er prima te trainen. Er is een goede veldverwarming, de bal rolt goed.”

Woensdagavond gaat de tweevoudig international overigens geen extra maatregelen treffen tegen de kou. “Ik hou niet van maillots, en ook niet van handschoenen. Ik doe een ondershirt aan en verder krijg ik het na een kwartier wel warm genoeg van de inspanning.” Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. KeesK

    8 februari 2012 at 09:32

    Roy, als je maar ijskoud voor het doel bent en de bal in het netje pegelt i.p.v. er naast of er over.

  2. Jeroen

    8 februari 2012 at 12:27

    geen smoesjes bedenken… gewoon rennen en scoren 🙂 we moeten vanavond winnen om weer aan te sluiten bij PSV.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *